duminică, 15 august 2010

One Move Challenge 2010




"Traseele sunt pentru tuturor", 25 pentru inceput si va asteapta!




One Move Challenge este o noua provocare lansata de One Move pentru a incuraja formarea de echipe si catararea intr-un format nou si distractiv.

Concursul nu isi propune sa desemneze neaparat cei mai buni cataratori ci echipa care catara cel mai bine impreuna, au o strategie buna si isi mentin motivatia pana la sfarsitul perioadei ‘competitionale’.



Regulile One Move Challenge 2010:


Perioada


- concursul se va desfasura pe o perioada de 7 saptamani (16 august-3 octombrie 2010)

- in cele 7 saptamani vor fi 3 perioade cand se vor adauga trasee in concurs. Astfel, de la inceputul primei saptamani vor fi in concurs aproximativ 24 de trasee, in saptamana 3 se vor adauga aprox. 12 trasee iar in saptamana 5 se vor adauga inca aprox. 12 trasee plus un numar de pana la 3 circuite in fiecare perioada.


Inscrierile


- concurentii vor forma echipe de cate 2 persoane. Sunt acceptate si participari a unei singure persoane. Fiecare echipa va trebui sa aiba un nume propriu.

- concurentii o data inscrisi intr-o echipa nu isi mai pot schimba echipa

- inscrierile se pot face oricand pe parcursul celor 7 saptamani

- fiecare echipa va primi printr-un e-mail lista cu traseele din concurs si palierul de dificultate in care se afla fiecare traseu.

- Taxa de inscriere e de 10 lei de persoana, bani din care se va forma fondul de premiere


Probele si punctajul


- concursul va avea 3 probe diferite: bouldering, circuite si slackline. Fiecare traseu va avea un punctaj in functie de palierul in care se afla. Vor exista 3 paliere de dificultate a traseelor astfel : traseele din palierul 1 vor avea fiecare cate 150 puncte, cele din palierul 2 vor avea 400 puncte iar cele din palierul 3 cate 1000 puncte. Punctele nu se impart la numarul de concurenti care fac traseul ci merg in totalitate fiecaruia care parcurge traseul, adunand astfel puncte la totalul echipei.

- Fiecare echipa va primi la inscriere o fisa de concurs unde concurentii vor bifa traseele parcurse. Toate fisele de concurs raman la sala One Move

- proba de slackline va fi punctata astfel : o parcurgere intr-un sens va valora 450 puncte ; parcurgerea intr-un sens cu intoarcere si revenirea la punctul de plecare valoreaza 1200 puncte iar parcurgerea intr-un sens cu intoarcere, revenire si parcurgerea iarasi a slackline-ului cu spatele 3000 puncte. Toate parcurgerile trebuie sa fie bineinteles fara caderi si fara ajutor exterior. Urcarea pe slackline se va face din picioare si fara ajutor.

- Echipa One Move isi rezerva dreptul de a acorda un bonus de pana la 2000 de puncte/ echipa (pentru maxim 2 echipe) echipei sau echipelor care vor impresiona prin evolutia lor, spiritul de echipa sau pur si simplu atitudinea concurentilor.

- slackline-ul va fi montat in fiecare joi timp de 2 ore (21 :00- 23 :00) cu posibilitatea de a fi montat si in zilele de marti.

- fiecare concurent va primi cate un indice in functie de vechimea lui in catarat si sex, indice cu care se vor inmulti punctele totale acumulate din parcurgerea traseelor respectiv a slackline-ului. Astfel baietii avand o vechime de peste 2 ani in catarat vor avea punctele totale inmultite cu 1. Baietii cu o vechime de sub 2 ani vor avea indicele 1.5. Fetele cu o vechime de peste 2 ani 1.5 iar fetele cu o vechime sub 2 ani 2.

- Clasamentul se va face in functie de punctajul total al fiecarei echipe

- Echipa One Move va publica periodic clasamentul intermediar cu traseele si punctajele obtinute de fiecare echipa pana la acel moment



SPOR LA CATARAT !!




Echipa One Move

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu